View Single Post
Staro 19.11.2010., 22:12   #233
Rusher
Banned
Moj komp

Datum registracije: Nov 2010
Je velebni književniče, rotirajuća glava je dovoljna. To je najbolji argument, sad se ponižen posipam pepelom pred tvojim autoritetom.
Prvi dio ti je višak, čemu trošiti slova i na to, kad je glavni argument animirani gif. Pa za UNDER 16 je sasvim dovoljan argument i jedan animirani gifić, to što si se ti našao prozvan nije moj problem, povlačim se iz teme. -->
Citiraj:
Autor Overhaul Pregled postova
Citiraj:
Autor Rusher Pregled postova

Zapanjujuće kolika količina ideja čovjeku može pasti napamet u 10 rečenica a da nemaju jedna veze s drugom i da nemaju u nikakvom kontekstu smisla, što je tebi uspjelo a uspio si dati i psihoanalizu sebe i pola forumaša u svemu tome, ok, shvatili smo, ti si direktor svemira.

U svoj toj hrpi gluposti ipak bi izdvojio najveću radi čega sam ti uopće išao replicirati a to je izjava da je netko izgubio puno vremena da napravi ovu igricu pa bi ona trebala biti dobra.

Prvotno sam ti htio napisati esej kao odgovor na tu tvrdnju, ali mislim da će jedna rotirajuća glava biti dovoljna -->
Je velebni književniče, rotirajuća glava je dovoljna. To je najbolji argument, sad se ponižen posipam pepelom pred tvojim autoritetom.
Prvi dio ti je višak, čemu trošiti slova i na to, kad je glavni argument animirani gif.
Pa za UNDER 16 je sasvim dovoljan argument i jedan animirani gifić, to što si se ti našao prozvan nije moj problem, povlačim se iz teme.
Rusher je offline   Reply With Quote