View Single Post
Staro 19.11.2010., 21:47   #230
Rusher
Banned
Moj komp

Datum registracije: Nov 2010
-->
Citiraj:
Autor Overhaul Pregled postova
Citiraj:
Autor Rusher Pregled postova
Sory ali da se ponovim, mislim da može proći 16 godišnjaku za izgubiti vrijeme, dakle ako imaš 14, 15, 16 godina zašto ne, ali ne preko te dobne granice. Rekao bi da je 12 idealno.
Ako ćemo na nju gledati kao na UNDER 16 igru onda može proći.
Igrica je zapravo toliko loša, tj. dječja da sam se ozbiljno zapitao što mi je bilo da sam ju uopće igrao 10 minuta, ali ajde dobro intro je trajao 7 od tih 10.
Joj dajte molim vas, jer lijepo svatko govori kakva je vozalica u pitanju(ARKADNA), šta 14 15 16 godina... koji elitizam. Ovo je i bahato, gomilati igre samo da bi ih se izbrisalo, ono... pljuvanje u lice masi ljudi koji su radili na razvoju i proizvodnji, prvo krađom (jer sumnjam da bi se kupljenu tako pljuvalo) a onda i lažnom profinjenošću i iskustvom "vrhunskih gamera".
A nemojte mi ni pravu vožnju spominjati, jer imam dulje vozačku nego što mnogi ovdje imaju godina.
Uglavnom, ovo nije simulacija niti ozbiljno neznam što, ovo je za RAZBIBRIGU i razbuđivanje kad kava više ne pomaže. Ono koji vrag netko uopće dolazi na temu s NFS naslovom govoriti da nije ozbiljan... Kao što ljudi kažu, stvar je za kratku zabavicu i nastaviti svojim putem. Ni više ni manje, i u tom je odlična.
Edit:
Vjerujem da je ps3 bolja igrivost, ali to je sudbina svih portanih stvari.
Meni je veća fora u tome da ovu probala i sa užitkom može igrat i moja cura,
nego da se ja sad zakopam u nekakvo "realistično vozanje" super simulacije
koju mogu vozit samo nakon 2 tjedna vježbanja sa volanom.
Lijepo izgleda, lako za usvojit tehniku i neigračima, netreba dodatne opreme osim tipkalice,
radi na obje mašine nakojima sam instalirao (amdsa ati grafom i intel sa gf) i meni dovoljno.
Samo da nije tolko glomazna, ali 7-8gb je postala sudbina svih novijih igara
Nadam se brzom hacku na nfs.de za vožnju iz kabine, a da bi bilo super imati jednu
modernu inačicu nenadmašne i najunikatnije NFS ikad, (porsche unleashed) - i svakako.
Zanimljivo je da je isti dan izašla i najava za Shift2. On će vjerojatno bit realističniji.
Pa eto. Bit će novih prilika za pljuvanje.

Zapanjujuće kolika količina ideja čovjeku može pasti napamet u 10 rečenica a da nemaju jedna veze s drugom i da nemaju u nikakvom kontekstu smisla, što je tebi uspjelo a uspio si dati i psihoanalizu sebe i pola forumaša u svemu tome, ok, shvatili smo, ti si direktor svemira.

U svoj toj hrpi gluposti ipak bi izdvojio najveću radi čega sam ti uopće išao replicirati a to je izjava da je netko izgubio puno vremena da napravi ovu igricu pa bi ona trebala biti dobra.

Prvotno sam ti htio napisati esej kao odgovor na tu tvrdnju, ali mislim da će jedna rotirajuća glava biti dovoljna -->
Rusher je offline   Reply With Quote