View Single Post
Staro 19.11.2010., 21:45   #229
Overhaul
Premium
Moj komp

Overhaul's Avatar

Datum registracije: Jun 2008
Citiraj:
Autor Danko86 Pregled postova
lako to sve sto si ti napiso al ti imas 3 kompa, ako sam dobro skužio, u protuvrijednosti od 50k kn
To je oftopik, ali igram se na curinom kompu kojeg ovdje nema

Citiraj:
Autor BladeRy Pregled postova
Po tvojoj teoriji, jedine osobe koje su smijele nesto rec protiv mercedesa A klase, koji se prevrtao na krov pri skretanju sa 60km/h, su bili oni koji su kupili auto i uspili se slupat sa njim. Il Toyota, imas pravo glasa samo ako ti tjekom voznje otkazu kocnice i slupas se?
I pardon, al tvoja cura nije mjerilo kvalitete neke igre. Neznam jel igrala svaki NFS od pocetka i jos pitaj boga koliko driving igara, pa da moze rec sa iskustvom da je ovaj NFS super. Nije ovo ni LFS, ni rFactor ni ostale bolje igre, al kao i samoj arkadi ovoj igri fali kvalitete. Ako patchom isprave sitne probleme, onda cu ja drukcije gledat na igru.
1: Ne. Kompletno izvrćeš situaciju. Prava usporedba bila bi da UKRADEŠ nečiji novi tek izašao auto, slupaš ga jer ti nema baš vozna svojstva na kakva si navikao, pa odeš na auto forum odmah reći da auto nevalja. Kužiš? Vi ne komentirate nekakve vijesti o igrici iz časopisa i interneta (koje su začudo pozitivne), vi igrate; dakle analogno tome, vozite auto mercedes a klase/toyotu koji niste platili.
Okej, neću više moralizirati, jer je to oftopik, samo sam htio razjasniti. A i svatko ima pravo na svoj doživljaj i iskustvo,
igra je mindless, ali to ne znači ako ju igram i uživam, da mora da sam retardiran/dijete, jer eto onaj kome se ne sviđa automatski je profinjen, pametan, iskusan, vješt i sposoban.
2: EA radi (i) NFS igrice za one koji ih kupuju. Procjenili su da publika voli nešto ovakvo. Dakle da; računaju ovime na "igrače" poput moje cure, ne na okorjele gemere piratski ripanim igricama.
citat:
UK product manager for Need for Speed Kevin Flynn said that "Shift was a great game but different and a bit serious, while Hot Pursuit is more fun and accessible."

I to sve opet ne mijenja na stvari da je ova igralica ugodna razbibriga sa lijepom vizualom (gdje bi nam bio kraj kad bi hrvatski animirani filmovi imali ovakve scene).
Hot Pursuit was well received by critics at E3 2010 and was most notably awarded with "Best Racing Game" from Game Critics Awards as well as several other media outlets. This is the first game in the Need For Speed series since the original Hot Pursuit to win an E3 award
Ko se želi ozbiljno udubit u ostavljanje zapečenih očiju na ekranu, ima Civilisation5, Starcraft i ostalo. Meni baš treba arkadna razbribriga koja ne zahtijeva kampanje, i to sam dobio.

Zadnje izmijenjeno od: Overhaul. 19.11.2010. u 21:57.
Overhaul je offline   Reply With Quote