Citiraj:
Autor mikey_rs
Samo potvrđuješ ono kaj sam rekel.
Napominjal sam samo da pojedinci nazivaju idiote sve koji su igrali ovu igru a imaju više od 16 i to je kao normalno.
Prošli NFS je daleko bolji od GRID-a i DIRT-a, al o tom se ne budem svađal jer je to moj ukus. Ionak mi se ne sviđa GRID od početka, al opet stvar ukusa. I dalje budem više gledal kaj je bilo najavljeno u odnosu kaj je napravljeno, a ne kolko se to nekome svviđalo il ne. Na kraju sam prosudim dal je dobro za mene il ne.
P.S. Burnout ne bi komentiral, uglavnom - meni loše.
|
Po cemu je Shift bio bolji od Grida/Dirta2? Po grafici? Po fizici? Po cemu?
Auta su totalno cudno lezala na cesti, sa kontrolama koje su imale lag, i ne, ne serem bezveze, jer je net pun ljudi sa tim problemom i na official forumima, cak su i patch za to izdali koji nije bas nista napravio. Ati useri najvise pogodjeni.
Grafika na stranu, to je dobro. Al da ja moram imat hendikep na 2 razlicite mashine sa kontrolama i da onda govorim kako je super. E bila bi mi super da mi voznja nije na "buffer" da moram racunat koliko prije da probam skrenit. Ostecenja auta i sudari? Ma daj, Shift se moze sakrit ispred Grida, gnjecenja lima, letenja guma i opceg urnebesa. U shiftu se zabijem u ogradu i stresem posteno i nastavim (ako nisam napravio totalku).
A glede burnouta, to je zamisljeno kako fast arkada i tako i izgleda. Graficki prekrasno, unistenja auta su fenomenalna, lete djelovi na sve strane, cista uzivancija. A novi NFS je burnout, samo los do daske. Cak i od istog studija sa apsolutno isitim sistemom progresa i boostanja. Ako ti je burnout los, a ovo dobro, ti si sam sebi kontradikcija.
I kao sta je rekao kolega, glede glisera i kontrola, odletio do frenda sa PS3, i probao tamo igru, i jebes mi sve, kontrola auta totalno drukcija, precizno, fino, nakon PC verzije totalni uzitak. Zastali su nesto u portu, opet, al samo zato sta pise NFS ljudi se klanjaju.
@Overhaul
Zasto uopce potegnit pitanje, placeno-neplaceno glede igara? Znaci smijem rec da igra nevalja samo ako dam 500kn za nju. I ispadne da sam prevaren u medijskoj kampanji? Onda smim komentirat? Il sam budala sta sam platio u prvom slucaju? E pa kad kupis par igara i platis ih posteno, a ispadne ocaj, sa nikakvom podrskom i odjebom od izdavaca, trebas bit idiot za nastavit im davat novac.
Po tvojoj teoriji, jedine osobe koje su smijele nesto rec protiv mercedesa A klase, koji se prevrtao na krov pri skretanju sa 60km/h, su bili oni koji su kupili auto i uspili se slupat sa njim. Il Toyota, imas pravo glasa samo ako ti tjekom voznje otkazu kocnice i slupas se?
I pardon, al tvoja cura nije mjerilo kvalitete neke igre. Neznam jel igrala svaki NFS od pocetka i jos pitaj boga koliko driving igara, pa da moze rec sa iskustvom da je ovaj NFS super. Nije ovo ni LFS, ni rFactor ni ostale bolje igre, al kao i samoj arkadi ovoj igri fali kvalitete. Ako patchom isprave sitne probleme, onda cu ja drukcije gledat na igru.