Greetings guys,
Please excuse me for invading your forums and speaking English. I live in South Africa, and over here our Siemens 762SX's are locked to our local telephone provider, Telkom SA.
I've managed to upgrade from firmware version "4.3.52.2.100" (which was brand locked) to "4.3.52.15.00" using the excellent guide you guys have created on this forum. But the binaries here did not work for me - instead, I used the AnnexA firmware located at
ftp://dl.solcon.nl/pub/fiber/siemens-sx762/.
However, I see that "4.3.52.19.00" is the latest version released, but this forum only has downloads available for AnnexB for this firmware. Is there anywhere where I could possibly find "4.3.52.19.00" for AnnexA? Any help would be greatly appreciated. Thank you!
Here's a translation thanks to Google:
Citiraj:
Pozdrav dečki,
Molim Vas da mi izgovor za invaziju vaše forume i govore engleski. Ja živim u Južnoj Africi, a ovdje naše Siemens 762SX-a su zaključani našim lokalnim telefon provider, TELKOM SA.
Ja sam uspio nadograditi firmware inačici "4.3.52.2.100" (koji je zaključan brand) za "4.3.52.15.00" pomoću odličan vodič ti dečki napravili na ovom forumu. Ali binaries ovdje nije 'funkcionirati za mene - umjesto toga, ja se AnnexA firmware se nalazi na ftp://dl.solcon.nl/pub/fiber/siemens-sx762/.
Međutim, vidim da je "4.3.52.19.00" je najnovija inačica izdana, ali ovaj forum ima samo preuzimanja dostupna za AnnexB za ovaj firmware. Ima li bilo gdje ja eventualno mogao naći "4.3.52.19.00" za AnnexA? Bilo koji pomoć bi bilo mnogo poštovati. Hvala!
|