View Single Post
Staro 19.11.2010., 00:52   #963
Overhaul
Premium
Moj komp

Overhaul's Avatar

Datum registracije: Jun 2008
Citiraj:
Autor MAGARAC Pregled postova
btw. Hawk i ta su potpuno identicne grafe. Jedino bi razlika mogla biti u memoriji ali sve drugo je u dlaku isto.
Da... mene je iskreno zbunila grafa, zato sam nedavno i pitao jel okej na fotki, jer na kutiji nema natpisa talon, samo hawk, a na netu sam vidio u donjem desnom uglu da ima kutija oznaku. Kartica nema nikakvih oznaka da je talon, osim sitne id naljepnice na poleđini. Već sam ju mislio ići reklamirati... no gpu-z i nvidia control panel uredno prijavljuju 811 Mhz gpu clock bez ikakvih drivera. Htjedoh reći, lako je moguće da se kartice razlikuju samo biosom, no kako razlike u cijeni gotovo i nema, za novog kupca, nije neka odluka, ako je još koja preostala u hr.
...
Edit; ima li netko pouzdani benchmark u kojem bi se trebao vidjeti microstuttering 46otki u sli ako ga ima, meni se zasad čine ok, i prilično sam zadovoljan performansama koje se dobiju (afaik na nivou gtx580tke - jer kolko vidim, 480-tku i stock frekvencijski SLi set osjetno nadjačava) za cijenu barem 1500 kn nižu od gorespomenute.

Zadnje izmijenjeno od: Overhaul. 19.11.2010. u 00:59.
Overhaul je offline   Reply With Quote