View Single Post
Staro 18.11.2010., 23:39   #50
pyro
Premium

pyro's Avatar

Datum registracije: Jan 2010
ja sam prije par mjeseci uzo nokiu 5130. slažem se s ovim što je tutix napiso, a kao najveću manu bi naveo slabu autonomiju baterije..
mobitel me oduševio kvalitetom zvuka! slušam mp3-ce oko 160kbps, zapravo V2 kompresije i super. imam karticu od gige al mislim uzet od 8 ili 16 giga i usb čitač kartica. gigabajt se brzo napuni, a 8/16 mora bit dovoljno, kako god okreneš!
e da, još jedna stvar se ističe kao loša. slušalice koje dođu sa mobitelom. zvuk na njima je katastrofa.. znam da je u pitanju low budget mobitel, al opet - xpressmusic je u pitanju, trebali su stavit neke bolje sluške. bubice koje se dobiju sa mobitelom su dobre za telefoniranje, za slušanje radia ili muzike obavezna je nabavka kvalitetnijih slušalica! ako imalo cijenite dobar zvuk, jasno
nekako sam oduvijek bio pristalica ericsson i SE mobitela, al džaba kad nemaju 3.5mm audio jack. plus konektor na SE mobitelima je dosta nespretno napravljen i ode kad-tad. čak i onaj konvertor na 3.5mm, jednostavno nije to to.
W995 ima 3.5mm konektor, al nisam još imo priliku isprobat mobitel. plus 3x je skuplji od ove njoke, al opet, SE je u pitanju
pyro je offline   Reply With Quote