svakom je njegov Zetor najbolji.....
samo mi recite da se je nekaj promjenilo od samih početaka PCEX-a...
čim neko spomene Ati-Nvidiju i Intel-Amd...eto ti ga.. nadobudni mladci sa 3 minute znanja u clockanju prodaju pamet po cielem forumu i još maltene šalju prekaljene znalce maltene u K..c zato kaj im je rekel da njihova ljubljena grafa i nije baš nekaj kak se to viče i reklamira....
ej, fakat ste postali malo preveć bahati i bezobrazni ,i kao da samo čekate iskru pa da se zapalite kak novogodišnji vatromet!!
pa di je onaj stari duh PC EXPERTA???:confused:
mislim, nekog reda mora biti to se zna, al mi nije jasno zakaj neko ko je bliže riti Gazdama , automatski postaje bahat,bezobrazan i sveznajući???
i njegov je glas veći od drugih glasova i nema Boga većega od njega....
mislim da bi gazde trebale se malčice okrenuti i pokrenuti da im se ne ponovi Judina priča.....
ma , jebite se djeco, već ste i dragom bogu navrh k..a.... pa nije ovo izmišljeno za vaše peserancije , nego za Demokratske i kulturne spikice i rasprave ,a ne jezikom kak bičem mlatit..
doma imam pun kuu.ac hardweraja, i 100 x sam sam sebe steral k vragu kaj sam se dal nagovorit na neku kupnju..al kad me je Jeltz nakon brda Nvidija napokon nagovoril na Atice, shvatil sam poantu i zbogom problemi.....
a za genijalne marketinške stručnjake , moja malenkost n e daje ni pod noktom crno...:mad: