Vozdra!
Bash sam razmisljao ovim modelima.
Po onome sto sam vidio u specifikacijama oboje su međusobno vrlo slicni, samo sto model GA ima 16ms matricu i kontrast veci za 200 (800).
Sad pitanje - da li je tko vidio te monitore u upotrebi? Ima li ih tko pa da mi ih moze preporucit.
Za model GA trenutno koliko vidim pise da nije dostupan i nezna se rok isporuke?!
Model XL795D je vec neko vrijeme na trzistu i cijena im se krece oko 4000 kn (optima/repleo).
Model GA-980 dodje 3800 sto je veoma prihvatljiva cijena za jedan 19'' LCD s dobrim karakteristikama (Tom's Hardware je pohvalio XL795D (posebice boje, ostrinu i vidljivi kut) u svemu osim odazivu matrice koja je bila dosta visa u nekim slucajevima od deklariranih 25ms).
Sad ako model GA ne bude dostupan u narednih 2-3 tjedna razmisljam da uzmem XL-a.
Vase preporuke?
P.S. Nisam bas neki HC gamer nakon sto sam uvidio da su nove pucacine poprilicno zatupljujuce
Vise igram RPG/RTS, i naravno volio bih tu i tamo pogledati koji DivX film pa nebi zgored da mi film nije slide show
Matematicki gledajuci tih 25ms (iako u stvarnosti i vecih) ne bi trebalo pravit neke velike probleme posto to znaci nekih 40fps-a.