Tema: Hi-Fi
View Single Post
Staro 18.11.2010., 14:46   #4387
syss
Moderator
Moj komp

syss's Avatar

Datum registracije: Nov 2003
slušao sam ja maltene sve, ali nemam direktnu usporedbu mk1 i 2 na žalost.

ono što sam naokolo uhvatio da su dodatno ispeglali ribonac.

inače zvuk iz sobe je as-is (đamaha 2000 serije i ti ikoni) vozi doma i sretno živi što se mene tiče.

slušao sam jednu-dve stvari, ali mislim da nema problema na dulje staze, ne dreče se, detaljni su, bas i stejđ jako korektni, glasovi topli bez primjetnijih sibilanata... generalno odličan zvuk po mom ukusu.

evo c/p ukratko kaj mi je ostalo u pamćenju:

bio ja danas... ove hajend sisteme neću spominjat jer su redom zvučali odlično (naravno ako se ne traži dlaka u jajetu), a od pristupačnih sam se dvaput vraćao u densen sobu sa odličnim malim dynaudijima koji su (nepotrebno) imali sub, pa sam zamolio prezentatora da ga ubije i malci su jednostavno fantastični za tih 4k koliko koštaju... slično iskustvo sam imao prije koju godinu sa audio research elektronikom i sonus faber front endom.

quad elektrostati su dali zavidno velik i osobno odličan zvuk, ali u-la-la skupo... nisam prije elektrostate slušao, tak da je ovo bilo nekaj novo.

tenor je svirao bogovski dobro sa nekim drek izborom, tipa kršćansko propovjedanje bez ikakvog instrumenta, ali to je bilo za smrznut se... naravno sama kubala-sosna kabeli su milijardu maraka, dalje da ne spominjem.

diy soba je bila krcata, vidio poznata lica sa audiofil.neta, svirala diy focal samogradnja i woofer, ali nemrem prožvakat te focal visoke, ko kod wolva u autu... grizu hebo im pas mater.

tehnomax gs10 spikeri sa klasika marancom su zvučali jako, jako dobro... štoviše mislio sam da će grist zbog metalnog visokog, ali su bili jako korektni. bronze sam prije slušao i isto tako mi je bio vrlo prihvatljiv.

audiocentar je imao opasnu elektroniku isto i ako se ne varam beta systems zvulje (naš proizvod) i ako sam dobro uočio apgrejdani su sa accuton keramičkim visokim... stoje svi hvalospjeli na račun njega - megadobro. definitivno u ragnu dijamantnih b&w-a koje sam slušao nedavno.

Zadnje izmijenjeno od: syss. 18.11.2010. u 14:54.
syss je offline   Reply With Quote