Citiraj:
Autor Sinac
EDIT: dax-lax - Sada vidim da pod "Moj komp" imaš upisano MSI N470GTX Hawk Talon Attack. Je li u pitanju N470 ili N460? Baci pogled na http://www.anandtech.com/bench/Product/180?vs=160 pa usporedi potrošnju i zagrijavanje N470 u odnosu na N460, već sam u jednom od prošlih postova napisao da je N460 bolja grafička u odnosu na uloženo/dobiveno + potrošnja i temperatura. Svejedno, što se tiče buke Afterburner popravlja stvar...
|
Imaš pravo. Pogreška je ispravljena. Posjedujem 460, a ne 470, kako sam stavio u moj komp. Znam radit sa afterburnerom. Grafa je od jučer, pa sam malo bolje upoznao grafu. Točno je to što kažeš. Temperature nisu visoke, a ventilatori se zavrte već na 45°C tolko jako da su preglasni za tu temp. Kak si sebi onaj graf ventilatora podesio. Opet trebam gledat da see grafa ne ugrije previše, a i da ne bude preglasna. Stavio bi da do negdje 50-55°C bude na 40-45% vrtnje, a dalje da se linearno povećava, ali open ne prenaglo.
EDIT: nisam pronašao nigdje za što služe one dvije mikro-sklopke s druge strane na pcb-u?