View Single Post
Staro 18.11.2010., 00:11   #1261
xlr
49%winner
Moj komp

xlr's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Ovaj SE X8 je baš simpa mob. Pored Desirea izgleda kao neka igračka Od stvari koje bi odmah naveo kao mane jesu:
nedostatak nekog auto brightnessa,
loša stock tipkovnica (HTC_IME mod radi odlično, preporuka),
na trenutke touch ne lovi dodir (recimo uslijed prčkanja po settingsima, dogodi se svaki 3-4 put da ne shvati dodir),
ovo timescape sučelje je teški fail (tu uskače AWD launcher),
treba se naviknuti na delay od 1-2 sekunde prilikom otvaranja aplikacija tipa poruke, browser, settings... Ako ste dosad bili na nekom boljem mobu, trebat će malo vremena na privikavanje,
kamera. Jbga, nije nešto

Tipkanje je ok ako promjenite tipkovnicu (osobno sam naviknuo na HTC_IME mod). Tu i tamo ne prihvati neko slovo, ali to se lako skuži po vibra feedbacku pa...

Plus - 168 MB interne memorije. Više nego moj Desire kad sam ga izvadio iz kutije. Više pluseva trenutno ne mogu reći jer me mob nije oduševio nekim mogućnostima koliko praktičnošću i dizajnom. Pravi mali fensi mob za sestru

Baterija - čini mi se da brzo ide dolje kad je wifi upaljen (sleep policy - never), testirat ću je sljedeća tri dana. A i juiceplotter je u pozadini pa ćemo vidjeti.

Nego, postoji li nešto što mogu sprčkati na ovom čudovištu osim rootanja. Nekakav improvement mod/patch, daj bože rom..? Nekako imam dojam da scena za njega baš i ne postoji pa pitam.

Zadnje izmijenjeno od: xlr. 18.11.2010. u 00:19.
xlr je offline