View Single Post
Staro 17.11.2010., 22:26   #6128
IcyTexx
Premium
Moj komp

IcyTexx's Avatar

Datum registracije: May 2007
Citiraj:
Autor Mansky Hunt Pregled postova
Jer si naporan.Onaj dan na Valparaiso-u si uzeo medica i nisi puštao lijevi klik miša dok nisi potrošio sve metke u clip-u, a ubio si možda dvoje ljudi.Ono.
Pored takvih imam osjećaj da mi se igra zbrejkala, te da se zaostali zvuk pucanja ponavlja u loop-u.
Nop, imao sam prilicno dobar skor... Ratio sigurno visi od 1.5, mislim da i 2. Bas je moj problem kaj si osjetljiv na zvukove. Ono, fakat daj razmisli - koga briga kaj ti mislis o tim stvarima? Imas tu pusku, imas 200 il kolko metaka u njoj, i ima 2x brzinu paljbe od ostalih strojnica... Pa cemu sluzi jebote. Ta sranja daju cover ekipi koja napreduje. Bas zato da tebi dopizdi i da se povuces, da moze moja ekipa napredovat.

Citiraj:
Kemper si zato što se sa svojim malim njubtjubom skempaš u kut neke zgrade i ne radiš baš ništa korisno.Tu i tamo ubiješ nekoga tko prođe tim putem i to je otprilike to.
Sva sreća da zapravo cijelo vrijeme gledaš šta radim iznad mojeg ramena pa i znaš kak igram. Jea rajt.

Citiraj:
Takav tip igrača neka ode igrat COD, neka si skuplja njukicu u random grmu.
Takav način igre ne odgovara velikoj većini, pošto je ovdje zahtjevan timski rad.
Zato i jesmu na TSu prvenstveno (zapravo, prvenstveno da sprdamo Vekija kako puno jede i Triumpha kako je lep toliko da snima reklame za Schaumu, no nebitno. ).
Igrao sam protiv tebe ugl. A i kolko sam slušao na TS, 5% razgovora je teamwork, a 95% je tvoje vajnanje.

Citiraj:
Kada smo već kod razloga da meni nalazite mane, pročitajte par mojih ranijih postova na ovoj temi (ova i prethodna stranica), ako nekome nešto nije jasno neka slobodno pročita iste postove po dva puta.
Fino je objašnjeno zašto i što je korišteno, te u kojem razdoblju.Osim toga, ako toliko visiš na mojim statsima, pogledaj s kojim oružjima igram u zadnjih o-hoho.
CG protiv medica se osuđuje, a medic train za Beograd je apsolutno u redu?
GG.
Vidim, CG uglavnom. To je totalno noobasto, razmisli malo. Medic sa puskom ili inzenjerac sa CG. Na kraju ispada da ti jedino mozes ubit medica sa CG, to je ugl dokaz da nemas skilla. Bilo ko moze zapucat nest sta ima velik blast radius u lika i srokat ga na pod.

Citiraj:
Većina nije shvatila poantu mog posta, a ta je da ja odobravam medice koji su korisni:

1.Očisti područje, pa me onda oživi.
2.Ne trči za bijednih 50 bodova da me oživi, bez obzira što je oko nas 3-4 neprijatelja, pa poginemo on i ja (ja dva puta).
3.Koji ne kempa, već je naprijed i baca heal za ranjenu ekipu.

Jasnije?
Kad sam ja medic to i pokusavam radit. Obicno ako te netko ozivi povuces se, ne ostanes ko idiot na tom mjestu ili ides naprijed, jer ce te ubit. Ako je medic doso odozada, mos se i vratit tim putem.
IcyTexx je offline   Reply With Quote