Evo samo par komentara od mene, napominjem, ovo su komentari a ne napadi ili vrijeđanja ili nešto treće, već samo komentari.
Ajmo redom!
1. Ovo je samo IGRA
2. Svi ste imali priliku igrati betu i vidjeti kakva će biti (a takva je i ostala u 85% stvari)
3. Ja imam na trenutke potrebu i želju da igram napadački (rushati) i onda si uzmem neku klasu i kit koji je prikladan tome, zatim ima trenutaka kada mi se jednostavno igra u pozadini i želim malo chilati na velikoj udaljenosti, ima renutaka kada želim nekoga izživcirati i onda uzmem CG ili neko drugo overpowerd oružje i izguštam se na njemu, ima trenutaka kada abjuzam TS pa ti dođem s leđa i zakoljem te................
Da sada nejdem baš u svaki detalj ono što hoću reći jest da sve ovo što sam nabrojao ova igra nudi i meni je baš zato jako zabavna.
Naravno da se i ja nađem u situaciji kada popizdim i kada se nađem uvrijeđenim ili još gore pwnanim(a nije rijetkost) ali u tim situacijama ja se ne ponašam na način da nekome spomenem njegove najmilije (govorim o ljudima koje poznam, bilo preko TS-a, ili ovdje preko foruma ili uživo) na najgori mogući način, ali se ne libim glupim adminima koji kickaju radi pwnanja to sve izredati, ali ne ponosim se time!
Jedno mi nije jasno, kako se ljudi tolio mogu izgubiti u ovoj igri, ili bilo kojoj drugoj u tolikoj mjeri da se nemogu kntrolirati nimalo u onome što i kome izgovaraju ili pišu, pa to je ipak samo IGRA i apsolutno se ništa nemože loše desiti ako ti netko uzme dogtag!
Meni je to sve toliko glupo i nejasno, ali eto to sam ja, njub tuber koji je počeo svoju FPS avanturu sa Duke Nukem 3D i igranjem na tastaturi(dok nije došao neki čiko i pwnao nas sve sa mišem

) i od tada igram isključivo i jedino FPS-ove i to ne sve već samo nekolicinu njih, ali ono što je nabitnije, u svakoj koju sam igrao (a da sam to Sam odabrao) sam uživao i nisam mario za glupostima i nelogičnostima iste previše, jer sam u konačnici uvjek dolazio do istog zaključka, pa to je samo IGRA!
Eto toliko od mene, i molio bih Vas da na ovaj post negledate kao napad na bilo koga (znam to sam već rekao) već kao moje viđenje ove i ustvari manje više svi PC igara!
Konzolaši nek se neuvrijede ali konzole su po mome mišljenju jedino dobre za simulacije!
(GT1,2,3,4, i nadam se uskoro 5)