View Single Post
Staro 17.11.2010., 17:21   #16
zwer54
Premium
Moj komp

zwer54's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
Citiraj:
Autor porker87 Pregled postova
kad mi je upaljen samo ffox, chat i torrent mi je system idle na 98%, ali je proc iskoristen manje.. s tim da je i tu previse iskoristen koliko se meni ciní. varira izmedju 2 i 40%... 40% iskoristenost proca bez da je ista pametno pokrenuto mi se cini kao jako puno :S
i primjetio sam da nekad radi asinkrono.. jedna jezgra bude na 20% a druga na 80/90%.. jel to ok?

btw, sto se tice kloka.. intel je naveo da core temp ne smije nikako ic preko 72.4 stupnja na e8x00 procovima. a voltaza je standardna (1.225v)

sorry, moj bed, pod system idle sam mislio kad je komp u neradu, znaci kad nis ne radis nit imas ista otvoreno, cpu usage nesmije bit vise od 1%, to da jezgre ne rade ujednaceno, to je normalno, ujednaceno rade samo kad je sve na 100%

nego, evo ja sad dok ovo pisem, otvoren je google chrome i internet radio i task manager i cpu usage se vrti od 3 do 6%... aj deinstaliraj mozillu i pa vidi onda... btw, odi na processes pa vidi sta jos vuce osim system idle... sve bi trebalo biti 0 i evo u mom slucaju chrome 1 do 2 posto i audiodg.exe varira od 0 do 2...