Citiraj:
ti bi prvi trebao znati da overclockanjem trajno skracujes radni vjek procesora, graficke kartice, memorije...
|
A daj mi reci jednu stvar. Koliko često mijenjaš komponente u svom računalu?
Citiraj:
nisam ovo rekao i nemoj mi stavljati rijeci u usta jel ti JASNO?!
|
A joooj, nemoj. Nemoj me tuć i strašit.
Nisi to rekao, ali pretpostavljam da si to mislio. Ako nisi, reci mi kaj si točno mislio?
Citiraj:
na vasim stranicama se oglasava jedan Leadtek i konkretno NEVJERUJEM vasim testovima... procitao sam clanak, imao 6800LE karticu i mogu reci da nije ni priblizno kartica iz "bajke" kao u vasem clanku...
|
To je tvoja stvar. Nama toliko hardvera prođe kroz ruke da fakat nemamo imalo volje prikazivati neku grafičku karticu "bajkovitom". 6800LE je solidan proizvod koji je trenutno bolji od Radeona 9800Pro za nove igre. Još ak je ocaš i modaš (što nije neki problem), dobiješ stvarno dobru karticu.
Citiraj:
sada objasni jednu stvar, otkada novi mis u Links-ovoj ponudi zasluzuje news na PCE home-u? mislim to je u najmanju ruku smijesno
|
Hmmm, a kaj je tu loše? Mi surađujemo s njima i ako su nas zamolili da obavijestimo građanstvo

da se neki novi miš (prilično dobar zapravo) može nabaviti u njihovoj trgovini, ne vidim zašto bi to ikome smetalo.
Meni bi kao korisniku takva obavijest bila sasvim ok. To ne znači da ga moram tamo kupiti, samo da ga tamo ima.
Citiraj:
6800LE je poluproizvod, a 6800GT je proizvod, jer na 6800LE karticu dolaze sjebani chipovi koji nisu prosli puni HW Quality Check, tj nerade ispravno na 16x1,6vp... postoje iznimke koje rade ali to je samo u nedostatku sjebanih chipova... toliko o tome...
|
Pa ako gledaš tako, da. Samo postoji jedan mali detaljčić. LE ima dva puta manju cijenu od GT-a.