View Single Post
Staro 17.11.2010., 14:28   #838
Guls
Premium
Moj komp

Guls's Avatar

Datum registracije: Nov 2004
Pretprošli četvrtak sam napravio narudžbu na netu, dobio ponudu i isti dan oko podneva uplatio novce (monitor i dvb-t usb). Zovem frajera popodne da pitam za datum dostave. Nakon nekih 3463576 poziva uspijem dobiti liniju i veli frajer da je datum dostave tek u ponedjeljak. Mislim si, ok, uplatio sam u četvrtak, poslao kopiju uplate, sjela je isti dan, vi samo trebate taj dan otići do skladišta, sutradan to evidentirati kod sebe i u petak navečer isporučiti. Šipak.

Čekao sam do ponedjeljka navečer. Dođem tamo po kiši, prodavač niti dobra večer niti bok - ništa. Pozdravim, dam ponudu i kopiju uplate, on uzme i nema ga. Bez riječi, bez ikakve manire pristojnosti. A rekao dobro, kaj sad, mali je imao loš dan.

Dofura on monitor i baci ga na onaj mali pult kao da je to vreća krumpira. Velim ja njemu daj malo nježnije, nije to sad 5 kuna. "Ma ne bu mu ništa." - njegov odgovor. Gledam, tlak mi raste na 500 i počistio bi pod s njim najradije, ali šutim, pristojan kao i uvijek, netko mora biti gospodin u ovoj priči. Nekaj tipka po kompu pa ispali "Daj mi osobnu." Ja sam za njega VI. Znači, dajte mi osobnu, a ne naređujući mi kao nekakav murjak. Na kraju mi da račun i ne veli niti bok niti doviđenja niti "jel vam treba pomoć ugurati u auto" - ništa.

Razina odgoja i ponašanja prodavača u Protisu je gora nego u najzabačenijim gorskim predjelima Tanzanije. I ne znam zašto se svaki put suzdržim da frajera ne stjeram u tri pič** materine. I ne znam zakaj sam opet kupovao kod njih. Fkt smo mi ljudi budale.
Guls je offline   Reply With Quote