Citiraj:
Maximalna stabilnost se može dobiti i sa overclockiranjem. Maximalna stabilnost uz performanse mnogo veće od 2%. Samo kaj ti to ne znaš ili ti se neda. A ko ti kriv...
|
ti bi prvi trebao znati da overclockanjem trajno skracujes radni vjek procesora, graficke kartice, memorije...
buduci da si naveo da se stabilnost moze dobiti kod overclocka... moze ali naustrb cega, tisine, radnog vjeka neke komponente, moras dizati napone itd itd itd.
Citiraj:
Naravno, mi prvo kontaktiramo sve naše oglašivače da ih pitamo da li im se sviđa recenzija. Naravno da stvari koje dođu od naših oglašivača dobiju mnogo bolje ocjene od ostalih. Sve u ime novca ! Heil!
|
nisam ovo rekao i nemoj mi stavljati rijeci u usta jel JASNO?!
na vasim stranicama se oglasava jedan Leadtek i konkretno NEVJERUJEM vasim testovima... procitao sam clanak, imao 6800LE karticu i mogu reci da nije ni priblizno kartica iz "bajke" kao u vasem clanku...
sada objasni jednu stvar, otkada novi mis u Links-ovoj ponudi zasluzuje news na PCE home-u? mislim to je u najmanju ruku smijesno :puke:
6800LE je poluproizvod, a 6800GT je proizvod, jer na 6800LE karticu dolaze sjebani chipovi koji nisu prosli puni HW Quality Check, tj nerade ispravno na 16x1,6vp... postoje iznimke koje rade ali to je samo u nedostatku sjebanih chipova... toliko o tome...