Citiraj:
Autor LAcy
Bez flejma ali takav smartphone već postoji, Nokia N8. Android bi to mogao/trebao omogućiti ako je riječ samo o softveru.
|
Znam da postoji ali fulali su s tim jer su stavili symbian a ne recimo android. Postoje i drugi mobiteli al neka naprave nesto posteno kao htc disre HD i u njega nek ubace sve te điđe.
@Mar
Sta ce mi hard disk, pa recimo ako zelim pogledat par serija /filmova na mobu a kartica mi je premala a nemam komp ili televizor ili nesto trece pri ruci;isto tak vrjedi i za pjesme.. .
Za USB paranoične? Aj mi reci kak bi ti spojio dvd ili hard disk preko wirelessa -da bilo bi zgodno ali jos nisam vidio takav uredaj.
EDIT: Znam ja da mob nemoze dat tolko struje i da se mora ustekat u gradsku mrezu . Dakle dodjes negdje na odmor ,na more / u vinograd /na planinu/ili neku drugu zabit, imas struje al nemas televizora a zelis pogledat nesto ili odslusat i tu dolazi do izrazaja taj usb OTG. Pa sta ako trazi dodatan kabel,kome se nesvidja nece to koristi i end of story.
Kad smo vec u ovoj temi onda da se pohvalim kako vrtim Froyo 2.2 na xperia x1 koja je klokana na 695 mhz

(i sve radi savrseno)
I najavljena je nova xperia x12
http://www.engadget.com/2010/11/17/s...no-gingerbrea/
Cini se da nece bit tehnicki gledano(kako se je pricalo ovih dana) puno snaznija od x10.