Citiraj:
Autor dax-lax
jučer baš kupio 460 hawk i grafa ne stvara buku jedino kad ništa ne radi, a kad krene radit, onda se i lijepo čuje. Spašava ju to što radi jako, jako dobro.
|

MSI Afterburner > podešavanje brzine ventilatora (Fan control). Meni je buka duplo manja u odnosu na GTX275 ali sa dodatnim podešavanjem u Afterburneru. Priznajem da po defaultu grafička zavrti ventače dosta agresivno i to mi se čini i malo pretjerano, nema potrebe za tolikim brojem okretaja kada je sam hladnjak dosta dobar i temperatura ne raste ludo u odnosu na opterećenje...
Nadam se da se snalaziš u Afterburneru, javi ako zapneš pa ti izdiktiram svoje postavke uz napomenu da te postavke ovise i o kućištu tj. hlađenju kućišta...
EDIT: dax-lax - Sada vidim da pod "Moj komp" imaš upisano MSI N470GTX Hawk Talon Attack. Je li u pitanju N470 ili N460? Baci pogled na
http://www.anandtech.com/bench/Product/180?vs=160 pa usporedi potrošnju i zagrijavanje N470 u odnosu na N460, već sam u jednom od prošlih postova napisao da je N460 bolja grafička u odnosu na uloženo/dobiveno + potrošnja i temperatura. Svejedno, što se tiče buke Afterburner popravlja stvar...