Citiraj:
tocno imam Intelovu plocu, Intelov proc i nista nije clockano, zato sto zelim maximalnu stabilnost a ne extra 2% brzinu...
|
Maximalna stabilnost se može dobiti i sa overclockiranjem. Maximalna stabilnost uz performanse mnogo veće od 2%. Samo kaj ti to ne znaš ili ti se neda. A ko ti kriv...
Citiraj:
naravno treba imati na umu da se Leadtek oglasava na PCE, isto tako i Links... u najmanju ruku zvuci smijesno kada u Linksu dobiju novi Logitech play bezicni mis (tako nekako se zove) to postane news na PCE... mislim nemojte vjerovati svemu sto ovdje procitate, ovo vise nisu ljudi koji rade ovaj posao za svoj gust, vec to rade za novac... novac koji dobijaju od kingmaxa, medialaba, leateka, linksa itd...
|
Naravno, mi prvo kontaktiramo sve naše oglašivače da ih pitamo da li im se sviđa recenzija. Naravno da stvari koje dođu od naših oglašivača dobiju mnogo bolje ocjene od ostalih. Sve u ime novca ! Heil!
Citiraj:
recimo nigdje nisu spomenuli sto je iz SLI testa ocito, da ati X850XT jede za dorucak 2x6800 SLI u skoro svim igrama... na ovom forumu ima manje od 5 ljudi koji igraju doom3 na 1600x1200 na max AA i AF...
|
Misliš u svim igrama dok je CPU još uvijek usko grlo?

Koliko ja vidim, čim se digne reza i AA i AF postavke 2x6800 SLI kažu X850XT kažu bye, bye. To nije nikaj čudno budući da je SLI namijene pod A) igranju u izrazito visokim rezama i AA/AF postavkama, B) relativno lakoj nadogradnji performansi u smislu kupiš prvo jednu karticu pa onda za godinu dana još jednu.
Da ne spominjemo shemu da je X850XT mnogo "misterioznija" kartica od 6800 PCI-E.
Eh da...ono kaj si rekao za shemu da je ocjena 6800Le bazirana na skorovima iz Dooma 3. Jest, ali to je naglašeno u članku. Postoji još jedan mali detalj - 6800LE je bolja od Radeon 9800 Pro u HL-u 2. Iz svega rečenog može se zaključiti da je naša preporuka GF6800LE kartice na uštrb Radeon 9800 bazirana na tome što se radi o modernijoj kartici koja se bolje nosi sa modernim igrama.