Citiraj:
Autor danij3l
koliko sam ja skuzio java na webu je samo client side (appleti za shoutbox, chat i sl). ako mislish na java script opet ista stvar (client side). u biti netrebash nikakvu podrshku od hostera
|
to je javascript ne java...ok kad tak pricas o html-u no kad se prica o javi onda se tu podrazumijeva jsp i ini modulceki
Citiraj:
Autor zmotani10
hmm.. u mojem slucaju ce sve biti napravljeno pomocu jave.. xhtml( JSF). kao i pristup bazi recimo preko JPA.. sva poslovna logika se odbija u paketima koji su *.java
bas trebala bi mi java virtual machine za rad.. zato pitam dal je netko tako nesto radio da nebi ja to izveo pa onda bio problem to staviti negdje na web
te dal mozda ima veze dal je pokretano od strane Glassfish ili Tomcat.. bas bi mi dobro dosao netko tko se s tim susreo
|
skini si eclipse i u njemu stvori novi server (new->server->server) skines tomcat sa apache-a i samo putanju do njega stavis...ostalo eclipse odradi...zadnja verzija je tomcat 7(beta) 6ica radi super 5.5 isto 5 je vec starija malo...a ako trebas i neki web servis imas siroki spektar mogucnosti, naravno ovisno o metodi slanja podataka
Citiraj:
Autor velorien
Ja se nisam sretao previše, ali znam da ti treba neki java web server tipa Tomcat i sl. stoga traži hostere koji to podržavaju.
|
java server u hrvatskoj? cuo jesam, al vidio nikada...mislim da je iskon nesto imao ili netko slicni...ugl mos kemijat sa vlastitim serverom...ali sve u svem best bet ti je neki strani...tipa 000hosting oko 5 dolara/ mj
Citiraj:
Autor Shotif17
Ja osobno nisam baš viđao hostinge sa podrškom za Javu.
U svakom slučaju, tražiš nekoga tko nudi apache tomcat. Uvijek možeš i poslati upit nekim našim hosterima pa ih pitati postoji li mogućnost da ti ponude paket sa tomcatom. Samo, ako tko od njih i nudi takvo nešto, očekuj zasigurno višu cijenu s obzirom da bi ti ponudili nestandardni, prilagođeni paket.
|
ma ima ih sam ne kod nas

zasto samo tomcat?
@tema...probaj avalon pitat da ti izade u susret...mozda prode s njima nikad problema