Citiraj:
Autor Old Iggy
Potpuna glupost.
Ne postoji dokument kojim ti potpisuješ krivnju, na bilo kojem nivou. K tome, ni policija ne definira krivnju. Isto tako, u prekršajni nalog se može unijeti tvoje neslaganje. Taj prekršajni nalog ide dalje i postupak je isti, osim što će sucima pokazivati štošta.
|
Iggy, policija ti na licu mjesta piše prekršajni nalog.
Vozač taj i taj je po tom i tom članku zakona sigurnosti na cestama počinio prekršaj taj i taj i automatski si kriv.
Dokument pstaje važeći onog trenutka kada se potpišeš.
Ako ti policija ne definira krivnju pa tko onda definira. Misliš da ti murijak na prekršajnom nalogu napiše e pa on je možda počinio prekršaj, da se mene pita pustio bi ga... poznam mu strinu itd.
Odma si kriv te ako se potpišeš onda taj nalog ne ide do sudca ako ne uložiš žalbu. Ako uložiš žalbu mogu te odbiti i reći kako su policajci postupali kako treba te da nisi u pravu.
Ako se ne potpišeš automatski ideš na prekršajni sud i iznosiš svoju stranu.
Imao sam slučaj di sam nakon žalbe bio 2 puta na sudu, nakon toga mi je došla unutarnja kontrola i nakon toga mi je došao neki frajer iz kabineta ministra i napokon sam zahvaljujući svom od tebe prozvanom neukom pravniku uspio dokazati da nisam kriv i da su ti isti koji su mi zbiberili niz kazni (al stvarno nisam bio kriv, jednostavno sam se zamjerio murijaku) jednostavno debili.
P.S.
Citiraj:
Autor Tiro
Stari grobovi od auta sa požutjelim farovima koji im praktički služe kao pozicijska svjetla jer ne osvjetljavaju ni 10 m pred sobom. Još im u gradu to ne predstavlja problem, no izvan njega ne bi se s takvim farovima usudili voziti preko 40.
|
Kolega je kupio nekakav set nekakvih šmirgl papira sa kojima čisti kao 50kn/far.
Posudio sam to od njega i očistio burazu farove na staroj e klasi 97'.
Farovi kao novi. Nisu bili požutjeli već se nekako sa vremenom zaprljali. Ugodno sam se iznenadio a bome i njega. Cijeli auto odmah bolje izgleda.