View Single Post
Staro 16.11.2010., 21:20   #471
Tiro
Registered User

Datum registracije: Dec 2004
Citiraj:
Autor domy_os Pregled postova
Koliko dugo voziš? Tjedan dana?
Hoćemo se stvarno spuštati na taj nivo? Mogu i ja tebe pitati jesi ti ovaj dečkić s tvog avatara koji se još igra malim kamionima.
Citiraj:
Moj posao se svodi na svakodnevnu vožnju, u prosjeku do 300 km dnevno.
Mašala. To je preko 100 000km godišnje. Ti mora da mjenjaš aute češće nego neki žarulje.
Citiraj:
U većini država su odavno obavezna, a trebala bi biti i kod nas jer po meni to više ugrožava sigurnost nego kad netko vozi 10 km brže. Ne znam zašto policija to češće ne kažnjava...
Puno smo mi toga "visokoumnoga" uvezli iz Europe smo jer je iz Europe. Tipa oni pravilnici o tome koliko dug i zakrivljen mora biti krastavac. Europa to ukinula, a kod nas još na snazi.
Isto i sa policijom. Ti ju doživljavaš (kao i ja) kao vojsku kojoj je samo cilj kažnjavati i trpati novce u proračun, a svo to silno kažnjavanje nije nimalo pridonjelo sigurnosti nekog dr. u prometu. Samo je nad*kan onaj kojemu je kazna došla, ostali nimalo nisu sigurniji. Cijeli koncept je kriv.

Citiraj:
Autor khm Pregled postova

Mislim da ti prvo moraš završiti auto školu i sjesti u auto.
Žuti far? Far će požutit samo ako je nekvalitetan i uslijed vremenskih uvjeta (kiša, prašina, prljavština i sl.),
Požutit će svaki kojeg se "roštilja" sa svjetlima 24/7 jer nije za to namjenjen. Pogotovo otkad su škrti autoindustijalci staklene farova zamijenili plastičnima.
Citiraj:
a mjenjanje fara nakon 10 godina je tek smijurija, zamisli, neću palit svjetla po danu zato što će mi za 10 godina farovi bit žuti?
E vidiš ja bih TO kažnjavo. Stari grobovi od auta sa požutjelim farovima koji im praktički služe kao pozicijska svjetla jer ne osvjetljavaju ni 10 m pred sobom. Još im u gradu to ne predstavlja problem, no izvan njega ne bi se s takvim farovima usudili voziti preko 40.

Citiraj:
I znaš koliko košta žarulja? Očito ne znaš kad ju spominješ kao trošak, i rikavanje žarulje ne ovisi o njezinoj upotrebi koliko o instalaciji svakog auta.
Tako na mome već 3 god. svjetle neka talijanska H7 govna koja sam kupio u ipercoopu za 30 kn, a ne gase se.
Uglavnom, nemoj pričat svašta.
Ti meni da ne znam koliko koštaju, a sam priznaješ da se o autu brineš tako da su ti žarulje govna? FYI pogledaj pošto su H7 Philips Xtreme power ili Osram Nightbreaker tj. prave žarulje koje nekog vraga vrijede i povećavaju sigurnost na cesti, upotrijebi ih pa se javi s dojmovima.
Tiro je offline   Reply With Quote