View Single Post
Staro 16.11.2010., 16:41   #6107
Alph4Dawg
Addicted to music.
Moj komp

Alph4Dawg's Avatar

Datum registracije: Sep 2009
Volim padobrance koji upadnu u topic tek toliko da nabiju post, bez obzira što nemaju blage veze o čemu je riječ.
Naime, evo ti masa svjedoka na topicu da ti potvrdi sljedeće:

Bad Company 2 na Athlon 64 X2 5000+ @ 2,6 , HD 4350 (low low end) prvih ohoho sati = 15-20 fps-a radi nekompatibilnosti procesora sa matičnom, što mi je stvaralo ogroman lag i latenciju.Zatim sam nadogradio grafičku karticu, pa mi je riknula matična, zatim sam kupio matičnu i skoro tri mjeseca sam imao na serverima ping preko 200 (čak i na Diabolic serverima), igra mi je štekala i bilo je neigrivo.
Nitko nije znao u čemu je problem, te nakon cijelog ljeta provedenog tražući moguće rješenje za latenciju s kojom sam se suočavao, sa štekanjem u BFBC2, sa neigrivosti, u devetom mjesecu naručim novi procesor i pošto sam morao flešati BIOS da bi novi procesor bio u potpunosti kompatibilan sa matičnom, skužim da prvotna verzija BIOS-a na matičnoj nije bila kompatibilna sa starim Athlonom i to je stvaralo latenciju, zbog koje su mi igre štekale i bile skroz neigrive.
Pogotovo BFBC2, koja vuče maksimalan sok iz procesora.
Što bi ti u prijevodu značilo da normalno igram tek od tamo sredine devetog mjeseca.
Dakle, zbog laga i neigrivosti bio sam primoran ići na easy kill (noobakan, cg).
Pomak i napredak ti može ekipa sa topica (s kojom sam na teamspeaku i s kojom igram svaki dan) potvrditi.

All you have is your fire and the place you need to reach.
Don't you ever tame your demons, always keep them on a leash.
Alph4Dawg je offline   Reply With Quote