Da se nadovežem na housela, mene je ugodno iznenadio svijet medija gdje sam jednom prilikom kupio neki miš za cca 100 kuna, doma mi nije pasao u ruci nikako, vratio sam se i čovjek je rekao da mogu uzeti neki drugi, no kako nisu imali baš neku ponudu rekao sam da ne znam što da radim i odmah mi je ponudio povrat novca, svaka čast za takvo poslovanje.
Ista stvar sa elipsom, frend kupio monitor kojeg mu uopće nisam preporučio, već na svoju ruku uzeo još skuplji, drugi dan kad sam vidio šta je napravio nagovorio ga da ode nazad i proba uzeti neki drugi i čovjek ni pet ni šest poništio račun, tj uzimao je na rate tako da ni za koga nije bilo nikakve štete, ali svaka čast jer je mogao komotno reći da si uzme nekaj drugo za tu cijenu.
Na kraju otišli u zloglasni protis i tamo kupili za skoro soma kuna jeftinije monitor iste dijagonale, iste matrice, doduše bez tv tunera, ali šta mu to uopće treba...usput zgadio mi se način komuniciranja u tom protisu, vrlo bezobrazan neki mlađi prodavač koji te nebi ni u oči pogledao, ma fuj...