Nije brutalno kad ti naiđe balvan po magli bez svjetala sa neutralnom bojom auta (stapa se sa maglom extremno jače nego auti živih boja) i onda imaš sreće ako nije prešao u tvoj smjer jer ti je inače zabava zagarantirana. Još su mi bolji oni koji voze pod parolom "ne treba palit svjetla jer ja još uvijek vidim dobro", iako je sumrak i njega drugi ne vide kao što on vidi one koji imaju upaljena svjetla. Mislim, to su gluposti. Naravno da vidiš kud ideš dok nije mrkli mrak, a svjetla u većini slučajeva služe za to da te drugi vide i da se ne zabiju u tebe. Sad će netko reč: "pa oni bi ga trebali vidjet jer imaju svjetla". Da odmah i to riješim, jedini (za koji ja znam) auto u kojem svijetliš kud ideš, je mercedes (ne znam sad koji točno) sa zakretnim svjetlima. Inače vidiš dok ideš ravno, ali u lijevom zavoju ne vidiš neosvjetljenog bisera. Pogotovo ako ulaziš u mračnu ulicu, možeš se i zabit u nekoga ni kriv ni dužan. Još ako te drugi biser zaslijepi svojim dugačkim svjetlima ili nebu-pod-oblake svjetlima, onda si naje** ko žuti.