View Single Post
Staro 16.11.2010., 12:32   #235
nexus-6
Pero_Snajper

nexus-6's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Citiraj:
Autor CyCl0p$ Pregled postova
ja u kupe, ti u spade.
To nije tocno i samo je odraz ogranicene prespektive. Nisi u stanju shvatiti ironiju koja se sama namece na tvoj pokusaj argumentiranja gluposti koje pises. Tetris je idealan primjer da ne sudis igru i ljude koji ju igraju na temelju 2 izolirana parametra. A to je upravo ono sto ti radis.

Citiraj:
ne razumijes napisano, i nije do mene, jer ne razumijes ni sto neo hoce reci.
margaritas ante porcos, odustajem
Gledaj, zaboli mene za ove vase zalopojke zbog trenda u industriji igara. Tako ja mogu plakati nad gotovo izumrlim point 'n' click avanturama, ali necu. Taj dio nije nikad ni bio cilj mojeg ukljucivanja u raspravu nego ovih par redaka:

Citiraj:
.../ definitivno je bolje igrat neko smece za koje ne treba nimalo znanja i treninga da ju savladas /...
Citiraj:
to je to brainless ekipa /...
Krivulja ucenja kao i zanr neke igre ne apsolutno ne determinira njenu kvalitetu. Postoje i remek djela i poluproizvodi sa visokom kao i sa niskom krivuljom ucenja. Isto tako se po afinitetu prema ovom ili onom zanru ne moze covjeka proglasiti mentalno zakinutim. Nekome se jednostavno ne da previse truda/vremena trositi na neku igru bilo zbog karakternih osobina, zivotnih obaveza ili neceg treceg.
Intelektualna selekcija ljudi na temelju onog sto igraju je produkt plitkog razmisljanja.
nexus-6 je offline   Reply With Quote