View Single Post
Staro 16.11.2010., 12:28   #6095
*LN*gogi
Registered User
Moj komp

*LN*gogi's Avatar

Datum registracije: Aug 2010
Citiraj:
Autor Mansky Hunt Pregled postova
Kume, ti mene ne možeš ownati ni u jednom aspektu igre.Eventualno u onom kada medic kempa tri baze iza u grmu sa 400 metaka.Za igranje s medicom ti skill ne treba.Sinoć smo naletili na klan koji je totalno abjuzao (kao i vi) medica, pa smo dobili živčani slom.Na kraju smo ih ipak zaustavili, a sljedeću rundu smo mi uzeli medice (svi) i pwnali cijeli *ebeni klan.
Bez ikakvog skilla uletiš u bazu i napraviš totalni kaos.Spray and pray sa malo zuma (red dot, ili neka optika/ magnum ammo ili body armor).
Trebao si vidjeti kako su rejđkvitali.
Cool story bro? Okei, pitaj ekipu sa topica, pa ćeš dobiti odgovor.
Toliko o tvom načinu igranja (kvarenja) ove igre.
Neka ti bude zadnja
S tobom se neda raspravljati o bilo kakvom nacinu igre, jer si uvjeren da ti igraš kako treba

Medic abuse ili ne, meni je dobro ako plačeš kada tako netko igra nije moj problem, niti ce biti.

Mozes ti pricati kako LN abusa medica koliko god hoces, no prava istina je da smo raznovrsni te igramo sa bilo kojim kitom ako treba, kao sto vidis po svim nasim statsima, sve puske nam dobro idu i sve igramo bez problema.

Kad si takav opasan lik, sto nebis sakupio 3 prijatelja pa posjetio nas 4v4 server, mozete abusati medic koliko god hocete, da vidim tvoj pro sprayer skill.

Over and out cujemo se , ili vidimo na nekom serveru koji ne abusa medica, ne abusa snipera, te zivi za pro AN-94 skill koji ti posjedujes

Don't mess with the best - *LN* -
*LN*gogi je offline   Reply With Quote