View Single Post
Staro 16.11.2010., 09:39   #930
Master_Hrc
Premium
Moj komp

Master_Hrc's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Joj kad se sjetim te krame od shopa...istina je to je bilo prije nekih 7-8 godina kad sam kupio zadnju komponentu tam.Vise ne bih kupio ni usb kabel taman da je 3 put jeftiniji nego u drugim shopovima.Tipu je kad mi je donosio hard, pao mu je sa metar i pol visine valjda i uredno mi ga je dao.Naravno sa stavom kaj bi ja sad htio...naravno da je riknuo u sljedecih mjesec dana.Kad sam bio na reklamaciji na jednu ženu koja je reklamirala komp su se izderali jedno 3 puta da je glupača jer nezna instalirat windowse i da je komp u redu.Dok nije plačući pobjegla van.Uzeo sam samsungov ram ali su mi htjeli uvalit neko no name smece na kojem nije bilo ni S od samsunga.Mislim sve u svemu katastrofa.
Veseli me svaki pokusaj ponovnog ozivljavanja te firme samo zato da se mogu veselit kako ponovno propada. U svakoj firmi ima ljudi koji posteno rade svoj posao ali u ono vrijeme su svi bili bezobrazni bahatai i primitivni, od prodavaca, ovog na izdavanju robe a o servisu da i ne pričam.Tako da definitvno zaslužuju propasti i nikad više ne otvoriti.
Uostalom ko da je bitno ko stoji iza njih.Da ekipa prestane npr. kupovati u konzumu badava bi todoriću sva ova vlast bila iza njega.....

Master_Hrc je offline   Reply With Quote