ajd, svaka cast asusu, ploca ce morati biti brutala. kao i cijena, no to je drugi par opanaka.........
nego, koja svrha tocno ovakve ploce? realno, zar jedan gigabyte, msi, asrock ne zna ovo napraviti? da li je koristena dosad nikad upotrebljena "mehanizacija i znanje" da se stvori nesto se ultimativno u svakom pogledu? opet - neka i ovako nesto postoji, nesto kao veron u autosvijetu, ali ljudi, koji ce ovo klinac danasnjem covjeku u IT svijetu kakav je postao unazad par godina? ovo ce bit fora mozda pol godine, i opet ce izaci nesto novo, i opet jovo nanovo.
i da, imho ovo je za djecu sa bogatijim roditeljima, ili ljude koji jos nisu sasvim dosli do "odraslog" nivoa. sad ako cujem "e, pa to ce meni biti za klokanje ko' stvoreno", za 24/7 u cijeloj godini? da li bi ju kupio, cak i da imam para i da si mogu odvojiti? -iskreno ne, jer isto tako nebi kupio tenisice za 1499 kuna, niti naocale kojima fakin okvir kosta 990 kuna, niti auto koji neopravdano kosta 100,000 kuna vise od nekog drugog s kojim dobivam jednako ili zero manje. cisti marketing, prestiz, koji u danasnjem svijetu je nista vise (opet - imho) nego snobizam i pokazivanje kako ja to mogu imati. i ovo nije prvi put nikako, ovo sa vojskom je cisto sranje i mazanje ociju, kao sto je gigabyte imao design for gamers........