15.11.2010., 23:34
|
|
Pero_Snajper
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
Autor Neo-ST
Sorry ali pričaš gluposti. Za znati ovako igrati trebaš itekako napregnut vijuge. Ako misliš da ovo ne zahtjeva određeni intelekt onda očito nikada nisi sudjelovao na jednom takvom turniru (ja jesam, doduše davno), pa onda možeš komodno otići na neki šahovski turnir pa i njima reći kako nemaju neke intelektualne kvalitete. Te dvije igre su zapravo vrlo slične, trebaš znati unaprijed korake svog neprijatelja i predviđati, znati pluseve i minuseve svakog oružja, gdje kako i koji upotrijebiti, improvizirati, znati zavarati neprijatelja, itd. samo što se ovdje sve odvija momentalno i u sekundi se situacija okrene, a osim mozga trebaš imat i dobre reflekse... 
|
Ne. Ne citas s razumijevanjem ili to nisi u stanju. Zdravo seljacki, ono sto sam gore napisao znaci da ljudi koji ne vole takav tip igranja, nisu nista gluplji od onih koji ga vole. Shvatjas ili ti treba nacrtati?
Citiraj:
Je, brainless je, i zbog potražnje za takvim brainless igricama mi koji na PC-u još uvijek želimo koristiti mozak dobivamo poluproizvode.
|
Raspravljaj, zali se i placi koliko god zelis, samo nemoj vrsiti intelektualnu selekciju ljudi na temelju toga kojim igrama ubijaju slobodno vrijeme. Jer ces ispasti smijesan.
|
|
|