Citiraj:
Originally posted by Bruno_Rv
Pogresna spika stari. Tvoja SA SILENCEROM. A bez? Koliko ljudi ima silencer? Tip nije zadovoljan sa stock postavkama na kartici i bukom.6800LE kupuju i ljudi koji ne zele modati. Njima jednostavno ta kartica ne pase. Kao sto je i 9500NP ako ne modas preslaba bez tih 4 pajpa i visih frekvi. Kao sto rekoh,nemoj misliti da svi ljudi modaju,overklokaju bla bla.
|
tocno imam Intelovu plocu, Intelov proc i nista nije clockano, zato sto zelim maximalnu stabilnost a ne extra 2% brzinu...
isto tako trazim tisinu...
imam 1gb corsaira na 2-2-2-5 @ ddr400 drugi ljudi na ovom forumu bi tom corsairu dusu vadili ali meni je cool i ovako
u vezi silencera, NV5 nisu imali u linksu kada sam dobio 6800LE, i mislim da su tek juce dobili NV5 na skladistu nisam siguran...
6800LE sam testirao sa stock coolerom (Leadtekova kartica, referentni nvidia cooler) i mogu reci sve samo nisam odusevljen, razocaran sam poprilicno... hvalospjevi na PCE stranicama su divni, ali realno je to (skoro) sve bullshit
naravno treba imati na umu da se Leadtek oglasava na PCE, isto tako i Links... u najmanju ruku zvuci smijesno kada u Linksu dobiju novi Logitech play bezicni mis (tako nekako se zove) to postane news na PCE... mislim nemojte vjerovati svemu sto ovdje procitate, ovo vise nisu ljudi koji rade ovaj posao za svoj gust, vec to rade za novac... novac koji dobijaju od kingmaxa, medialaba, leateka, linksa itd...
recimo nigdje nisu spomenuli sto je iz SLI testa ocito, da ati x850 jede za dorucak 2x6800 SLI u skoro svim igrama... na ovom forumu ima manje od 5 ljudi koji igraju doom3 na 1600x1200 na max AA i AF...