View Single Post
Staro 15.11.2010., 16:29   #215
chare
Happy hippo
Moj komp

chare's Avatar

Datum registracije: Feb 2009
igrao sam. tj igram jos ALI zbog obaveza na faksu ne stignem bas igrat niti quake niti ista drugo pa se moje povremeno zaj***vanje na netu nemoze svrstat u kontekst tvojeg pitanja i mojeg odgovora kao "igram". Quake je popularan i dalje. Nema ga na nekim listama zato jer se vecinom igra na "neoriginalnim" serverima a to ne ulazi u prosjek. Sticajem okolnosti je sad izasao vec spomenuti na koji cak ide i pretplata i na njemu je svakog mjeseca sve vise i vise ljudi . Makar svatko ko i malo zna nesto o Quake serijalu zna da je Quake live nista druge vec Quake 3 - igra koja je izasla 1999. Zanimljiv podatak je takoder da i dan danas Steam ( valjda znas sta je to ) i nakon tih 11 godina naplacuje dl za quake i to cak 20 eura - isto kao i za cod i bf . Iskreno mislim da nema nekog interesa za takve igre bi bilo sve besplatno. Zato ubuduce prije nego pocnes pisat na temu samo da nakupis postove ( a vidim da ih skupljas s takvim stvarima jer se vidi na profile da npr 2x cestitas isti rodendan Forumu wtf? ), malo se informiraj, procitaj malo po netu, PROCITAJ prijasnje postove i SVATI o cemu je rijec o ovoj temi i STA su ljudi htjeli reci. LP
chare je offline   Reply With Quote