Citiraj:
Autor Drug Brko
Ovo mi je super. Unatoč činjenici da su obje toyote ostale na gumama za suho tada, i usprkos činjenici da je u zadnjem krugu kiša pojačala i još jednoj činjenici da su obje toyote imale 1:44:xxx vrijeme u zadnjem krugu a svi ostali oko 1:30:xxx, i dalje se nađe neki mrzitelj koji će reći kako je to namješteno i plaćeno od strane McLarena. jao... gdje je smalić za facepalm?
|
Sezona 2008. je bila namjestena. eod. Ne od mclarena, nego indirektno od renoa. No ne vezano uz to, zasto te mogucnost da bi u McLarenu nesto takvo napravili zaprepascuje? Pogotovo jer su sezonu ranije optuzeni za kradju informacija od konkurencije.
Onaj gif je bio eto tako poziv na mali saljivi flejmwar, ali naravno da ce neka nabrijana muva doletit i uljepit se.
btw. taj fejspalm shit je davno postala otrcana fora
ONT: I ja preferiram Ferrari, ali isto tako Alonso mi nije neki. Nemam nis protiv njega, al mi je onak - mlak, bez zara

Massa mi je dosta bolji, no Kimi je bio car, a Schumacher direktor svemira za sve njih. Doslo mi ga bas zao kako je nemocno gledao iz bokseva ovu cetvoricu u borbi za naslov, a siguran sam da bi on tu dodatnog belaja napravio ^^