View Single Post
Staro 15.11.2010., 15:54   #33
tutix
Premium
Moj komp

tutix's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Citiraj:
Autor 1v@n Pregled postova
Imam ja Ariaza, na isti način su riješene kontrole. Običan mehanički kliker ispod alu površine. Ja zadovoljan svojim već skoro mjesec dana.
Na kraju kupili Philips GoGear Raga 4GB za 289 KN. To je inače bio poklon za frendicu. Ja sam više navijao za Sansa Clip+ ali ostatku društva je bio ljepši ovaj. Mislim da nismo fulali. MP3 player je malen, prilično čvrste konstrukcije. Tipke odnosno ti klikeri imaju fin odaziv, možda se čine sad u početku malo tvrđe. Najbitnije je što su slušalice i zvuk su jako dobri i ja sam ostao iznenađen time. Još moram pitat frendicu koliko joj baterija izdrži jer je deklarirano nekih 22 sata reprodukcije.

I samo da se dotaknem malo iPoda. Nema pogovora da su jedni od najboljih MP3 playera koje postoje ali uvijek, baš uvijek padnu sa lošim slušalicama. To nikako ne može opravdati njihovu visoku cijenu kad štede na onom najbitnijem. Ovo vrijedi za sve iPode osim Shuffle serije. Smatram ih prilično neupotrebljivim uređajima, osim možda za trčanje ili tako nešto jednostavno i nezahtjevno ali i u tu svrhu su isto preskupi.
tutix je offline   Reply With Quote