Drago mi je da je neko i popljuvo links jerbo mi idu na živce sa tim svojim stavom-mi smo jedini dobri, a svi drugi vas hoće zaje*at.
Monitor mi nešto malo sere pa ako ga budem ikad reklamirao vodim Isusa sa sobom.
A i ovo mi je dobro:
Naručim ja u linksu grafičku i dobijem DVI konverter, samo krivi(imaju dvije vrste dvi-a). Nazovem ih- odgovor ak nije retail onda ni ne treba imati konverter.
Na forumu pitam kakva je razlika između AIW9200 i AIW9600.
Prvi post-nikakva.
Ja- pa kak je onda razlika u cijeni 1000kn izmedu njih a izmedu 9200 i 9600 500?
Drugi post-razlika je u tome i tome.
Ajd im sad ti vjeruj.
Na forumu im probam objasnit da onaj njihov popust od 10% je zapravo 11.36%. Ali neće da shvate(ili ne mogu :confused: ) da je po mome i izvrijedaju me da mi je matematika slaba i lockaju topic.
E a da su bili u pravu sve bi im oprostio.
Javi se neki tip i hoće komp od 20000 kn. I oni mu utrpaju 2 napajanja, logitech diNovo i takva sr****. Valjda su mislili da je tip neki glupi bogataš. Vjerojatno zato što im je marža veća na takvim komponentama.
Ovo je za plakati: nabave oni neki artikal i košta oko 450-100 kn više nego drugdje. Kontaktiram ih ja i oni spuste cijenu. Također srodnom artiklu sa 1600 spuste na 1200. Nije da je ovo negativno nego je pokazatelj da i oni nekad kupe nešto preskupo.
I da za Isusovu matičnu. Kakvu paljevinu spominju?
A ovo drugo što je Isusu bilo hitno. S tim oni nemaju veze tak da su oko toga u pravu.