View Single Post
Staro 15.11.2010., 11:21   #844
zgmmax
(-(-(-(--)-)-)-)
Moj komp

zgmmax's Avatar

Datum registracije: Sep 2009
Citiraj:
Autor Jelc Pregled postova
Koje teme Brko, pa ja sam već sve rekao o timu za koji navijam

Gle-tebi je glupost meni nije.
Za mene je Alonso picica (koliko god ja navijao za Ferrari) jer se radilo o naslovu prvaka a on nije pokazao ni volje ni želje...

Moje mišljenje.

Mogli bi se kladiti u kaj hoćeš da bi na njegovoj poziciji bilo tko od prve trojice iz borbe za naslov napadao i stiskao do kraja

U tih jeli 39 krugova...

Gluposti su kaj se odjednom bolidi koji su bili 10 i 11 u kvalifikacijama i imali preko sekunde po krugu iza Alonsa sad proglašavaju supermenima jer su eto 4 km/h brži na pravcu

Petrov je sklon pogreškama, nije jednom zasrao pa zato i ima na kraju priče samo 27 bodova,.
A vi tu sad tupite kak je Alonso vidio da ga ne može proć pa eto nije ni pokušavao, ko da je početak sezone a ne borba za prvaka
Napadas Alonsa bzvze. jel si vidio da je pokusavao, a nije uspio. Probo je jednom i ovaj mu je zatvorio vrata, nakon tog aje pokusavao ali nislo. Isto tako je Hamilton naganjao KUbicu pa nije islo. U F1 je bitna brzina na pravcu jer nakon toga jedino imas sanse za prestic nekoga, a Petrov je imao 316 km/h, a Alonso 312km/h. nama se razlika od 4km/h cini malo ali njima to nije.

A i Petrov je valjda odvozio najbolju utrku do sada tak da je i to jedan od razloga

Probaj voziti neku simulaciju di si ti brzi di su zavoji, a ovaj na ravnici pa ga probaj prestic

Nazalost Alonso je najmanje kriv, kriv je pitwall jer su isli pokrivati Webbera
zgmmax je offline