View Single Post
Staro 15.11.2010., 11:19   #203
media_plejer
Registered User

Datum registracije: Feb 2009
Ovo je stvarno epska borba dobra protiv zla

Ja "problem" vidim u sljedećem, mnogi ljudi gaming smatraju stilom života, way of life, znam jer sam bio tamo, smatram da je samo pitanje vremena da čovjek izgubi vrijeme da odigra sve žive naslove ""iako su današnje igre s**** prema starom doom-u"", ali opet moraju se odigrat jer se je to way of life i ljudi osjećaju duboku odgovornost da prožvaču svaki "hit" u strahu da će propustiti nešto spektakularno ili da će se sveti radeon/blažena geforce uvrijediti i baciti 7 godina nesreće na čovjeka.

Sad ću uvrijedit dosta ljudi, ali samtram da nedostatak drugih sadržaja u životu vodi glorificiranju gaminga i platformi te na kraju ovoj epskoj borbi
Ne osuđujem nikoga, zašto bi sportaš ili glazbenik bio išta bolji od gamer-a, vjerojatno postoji milijun "basisti protiv gitarista" threadova te za svaki way of life postoje manijaci koji su izgubili zabavu iz vida i uzdigli se u sfere gdje je to uistinu pitanje života ili smrti

Kao zaključak mislim da ovakva prepucavanja dolaze od straha da PC prestane biti platforma za igranje jer se sve seli na konzole, ali eto, nema vas/nas dovoljno da bi bili izdavačev ljubimac i pomirite se s time.

(Ne da mi se prolazit ponovo prek svega šta sam napiso da ispravim sve nelogičnosti i pobijanja samog sebe te s radošću primam sve hate odgovore )
media_plejer je offline   Reply With Quote