View Single Post
Staro 15.11.2010., 09:25   #24
Alfa_R
Registered User
Moj komp

Alfa_R's Avatar

Datum registracije: Oct 2008
Citiraj:
Autor Doctor Hardware Pregled postova
Isti su mobiteli. U više točaka se vide ista oštećenja samo nije slikano pod jednakim osvjetljenjem. Mislim da je njihova 'makro' slika puno preciznija kao dokaz. Na tvoju žalost u pravu su bar u ovom slučaju. Ja sam počeo sa istom praksom slikanja što se tiče laptopa pod garancijom na servisu pa nakon napada zbog kvara u početku kasnije imam isprike da je možda zalio mali ili žena ili susjed, sve samo ne pokušaj prevare...Sreća da ne naplaćuju dijagnostiku u slučaju lažne reklamacije.
Ako tako hoces, onda molim punu snimku, od vijaka, etiketica netaknutih do otvaranja laptopa i nalazenja "ostecenja" u neprekidnom snimanju.

Gle, kad dizajniras uređaj, dizajniras ga tako da se ne kvari. Kad dizajniras volan u autu, dizajniras ga tako da iako je ispravno obuhvatiti ga i okretati sa dvije ruke dizajniras ga na umu da ce ljudi pretisnuti ga od sebe i motati jednom.

Ako oni ne mogu dizajnirati mobitel koji ce izdrzati znoj po ljeti sa lica i klimu zemlje gdje ga prodaju onda to nije krivica korisnika vec proizvodjaca koji je odlucio da tako sto nije ekonomski opravdano i da ce radje mjenjati taj postotak pokvarenih. E sad, nasli se balkanci koji potpisuju jeftinije uvozne ugovore pa onda deru korisnike.

Glavna premisa je da je mobitel mobilan, radi u tezim uvjetima nego komp, tv ili cak laptop i sto se tice fizickih ostecenja nek se proizvodjac osigura da maticna ne moze "puknuti" prije ekrana. Bar to nije tesko s obzirom na nefleksibilnost ekrana.
Alfa_R je offline