Citiraj:
Autor Hurricane
Quick format nije dobar na disk od 600GB sa preko 300GB-a popunjenosti, formatiranje se treba obaviti kako spada!
|
Sto tocno "ne ispada" dobro kada formatiras disk od 600GB sa preko 300GB popunjenosti u slucaju quick formata?
Ja, kao i svi koji imaju dvije ciste s IT-om opcenito, zivimo u zabludi, pa bih cijenio tvoje strucno objasnjenje.
Citiraj:
Tada su se Windowsi radili sa kvalitetom na umu a ne sa Aerom na umu, i hrpom zakrpa. Jos nisam vidio Windowse koji su tako stabilni i ciji je kod cista poezija, a radio sam na svim Windowsima, jedino Linux mogu usporediti sa 98-icom!
|
Dakle, vidio si usporedno "kod" Windowsa 98 i neke druge inacice Windowsa da ovako suvereno tvrdis citirano; mozes li, kao i na prethodno pitanje, dati svoje strucno objasnjenje, jer ja, kao i svi koji imaju pola ciste s IT-om opcenito, zivimo u zabludi da su bilo koji Windowsi osim 95 i ME daleko bolji od Windowsa 98 po svim tockama.
Citiraj:
Autor Hurricane
I posto ova tema polako ide u offtopic, da ponovim - samo sam tražio dobar program koji ce mi formatirati disk iz DOS-a!
|
I kao sto ti je netko, nadam se, objasnio, trazis cistu debilanu, jer iz DOS-a vrlo vjerojatno neces nikako moci kvalitetno napraviti NTFS particiju na koju bi mogao naseliti moderne Windowse.
Osim ako ti, jasno, ne treba za Windows 98. Onda ce ti obican DOS-ov
format napraviti sve sto zelis.