Pozdraf svima.
Dakle, imam čudan problem.
Komp se sastoji od slijedećih komponenti:
Gigabyte GA-M56S-S3
Athlon 5600 X2
Gigabyte 8800 GTS 512
Kingmax DDR2 800 1x2 GB
Računalo jednostavno ne želi instalirati W7 na hdd.Radi se o ultimate x86 verziji. Prije su bili XP gore, i radili su bez problema. Dešava se to da mi dođe do dijela Expanding files, i onda krene par postotaka pa stane, stoji tako po par minuta, pa ja izvadim cd i vratim ga ponovo unutra, te instalacija krene opet par postotaka dalje i opet stane.
Trenutno je nakon nekih 3h zajebancije došlo do 92% i sad više ništa ne pomaže da nastavi.
Pokušao sam resetirati bios, mijenjati sata kablove, promjenio sam i pržilicu no ništa ne pomaže, jednostavno svaki puta ide tako na guranje, i dođe do cca 90% i tu stane.
CD je 100% ispravan, isprobao na svom kompu instalirati na drugom hardu i sve normalno prošlo,sad čak imam i dual boot x64 i x86 na kompu, a na ovom neće.
Nisam ni siguran da li sam u pravom podforumu jer više neznam šta ne valja, nešto od hardvera, ili što.
Diskovi rade u IDE modu, provjerio sam i to u BIOS-u, tako da stvarno neznam šta bi više moglo biti. Da nije problem u kompatibilnosti matične, odnosno čipseta na njoj i samog OS-a? Guglao sam ali nisam našao ništa pametno, pa ako itko ima kakvu ideju ili koristan savjet, neka puca slobodno.