View Single Post
Staro 14.11.2010., 23:15   #187
velorien
Premium
Moj komp

velorien's Avatar

Datum registracije: Aug 2008
@Neo-ST
Da, govorim da nema dobrih FPS igara odavno.

@Ostali
Ne znam, kako može bit minus nemogućnost upgradea konzole? jel vi baš želite svako malo dati novce kako biste mogli uopće pokrenuti igru :? I da, jel nije dosta dati jednom 2000 kn i igrati se 5-6 godina i ne brinuti se o tome hoćeš li morati smanjivati detalje te hoće li raditi normalno? Bit konzola je ta da ih kupiš jednom i rade kako treba.

Evo ja imam PS3 i meni su motion gluposti pizdarije teške, ali čujem da Move nije loš, a Kinect od Xboxa je još bolji. Na kraju se sve svodi na naslove koji to podržavaju, zasad su debilni na obe platforme, Wii je imho užas općenito s debilnim igrama.

Što se mog iskustva s PS3 tiče, nemam čip i to, al nije mi bed dat tih cca 200 kn za novu igru pa ih imam desetak već i uživam. Da ih imam milijun ne bi mi se dalo ništa igrat.

Ok ajmo dalje, danas su me rejpali u Demon's Soulsu i tak, malo sam sredio nekog zmaja jeftinom taktikom i s puno strpljenja i veoma sam zadovoljan s kvalitetom igara. Nije mi bilo bed sjesti dva-tri sata i igrat (na kompu mi zna ići naquratz grafa koja se baci u zrakoplovni mlažnjak mod kod novijih igara te cvile zavojnice).

Na kontroler sam se navikao u prvih 10 minuta nakon kupovine PS3 jer nisam idiot i tako to. Da na PS3u postoje samo FPSovi ne bih ga sigurno kupio, no pošto se svijet ne vrti oko FPSova tu se mogu naći odlične avanture, TPSovi, RPGi i još hrpa igara koji pružaju jednak, ako ne i veći izazov nego na PCu (Demon's Souls je odličan primjer).

I tako, ne znam zašto bi uspoređivao konzolu i PC u vs. stilu, što se mene tiče imao bih i Xbox 360 i lijepo kompletirao zbirku igara, a ne tu cvilio.
velorien je offline   Reply With Quote