Citiraj:
Autor Pupo
ahahhahhaaaaa, moš mislit. Kad ti platiš za paket, on nema više ništa s tim! Zašto bi on tebi vraćao pare za nešto što te netko drugi zavaljao! Pošta je samo posrednik za prijevoz/prijenos robe.
A ovo da će ti ako ima srca vratit pare na licu mjesta, nisam nešto smješnije već dugo vidio. Pa i da ti vrati pare, potrebna je neka procedura il zapisnik da opravda taj povrat para.
Nemojte lupat nešto što nema osnova! Jedna stvar ako si dobar sa svojim poštarom pa će nešto iskombinirat, a druga pisat po forumu kako je nešto zakonski moguće!
|
Nisam napisao da će odmah zakonski vratiti pare nego ako vidi i potvrdi da nije u redu to prolazi u prigovoru koji su bar meni uvijek riješavali.
Jedini problem koji sam imao je kad je cura preuzela i nije gledala odmah da nešto ne štima. Platite, otvorite i nemojte potpisati ako ne odgovara nego se žalite. Ako ne potpišete neće pobjeći nego će prićekati. Ako će riješiti novac odmah nazad naravno da je njegova dobra volja i naravno da će to napraviti ako je već bar pet puta donosio. Bitno je staviti vrijednost. Vrijednost do 3000kn nema provizije ako nije otkupna pošiljka. Odsada stavljam 3000kn makar slao račun u koverti pa će se jednom valjda posrećiti da ga zagube : )
Citiraj:
Autor khm
Daj nek neko briše ove gluposti šta ovaj piše.
Poštara nije briga što je u paketu i u kakvom je stanju, to je privatna stvar kupca i prodavatelja, on je tu da tebi donese paket, a ne da ti daje garanciju i isprobava robu.
Nemoš vjerovat...
|
Poštara je briga za puno toga jer i on može biti odgovoran. Govorim o otkupnim pošiljkama ili pošiljkama sa vrijednosti. Što se slanja mojih baterija tiče naravno da je bila njihova dobra volja i njihovo duže iskustvo sa strankom koja je mene kontaktirala u trenutku povrata. On se mora vratiti sa potpisom ili robom nazad. I ne pišem gluposti nego pokušavam pomoći da se smanji broj prevara.