View Single Post
Staro 13.11.2010., 22:48   #137
Gjurovski
P.E.B.K.A.C.

Gjurovski's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
Autor Neo-ST Pregled postova
Ne znam za te tvoje probleme, ali doduše COD2 na Win7 nikada nisam ni probao...
Da li sam i ja gubio živce sa PC-jem? Bezbroj puta, od bad blockova na disketama (igrica dođe na 46 disketa i 1-2 imaju bad block, šta misliš kako su završile te diskete?).
Da li sam imao problema sa igricama, softverom, hardverom? Da. Tko nije?
Da li me to natjeralo da promislim o kupnji konzole? Ne.
Pa nisam zato kupio konzolu, radi problema na pc-u
Takoder tu nema diskusije da kad bi birao izmedju kompa i konzole odabrao konzolu, ali opet sa druge strane sad kada im je cijena niza nego neka mid\high graficka kartica koju ekipa tu mjenja jedanput godisnje na forumu je daleko isplativija investicija ne samo radi igara, ujedno su i dobri media serveri...
Recimo sto fali tome da sa kauca imam pristup cijelom mediju sto imam na kompu, pristup netu i tu i tamo zaigram kakvu igru, mislim koliko je lakse funkcionalnije pogotovo kad ekipa nahrupi u sobu, mozemo se stisnut oko kompa i u cetvero zaigrat fifu pred monitorom od 22 incha ali to nije to...

Citiraj:
Autor Neo-ST Pregled postova
Oprosti ali naša razmišljanja se tu razilaze. Nismo svi isti (Bogu hvala). Probao sam konzole više puta i više naslova, nije mi se svidilo. Čak su neke igre i bile dobre, ali svaki put kada igram s kontrolerom dobijem reumatski artritis i dođe mi da ga razbijem, pa to prevagne.
Mislim da imas jednu od konzola doma tek toliko za koristenje kao media server bi se iznenadio mogucnostima, jednostavnoscu i usudio bi se reci komforom (meni barem) uz to ima stvarno igara koje nikada nisu izasle na kompu i to je jednostavno steta...

Daleko od toga da bi izabrao konzolu prije kompa, ali vjeruj PC+PS3 je puno bolja komba nego samo PC
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/
Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12

Gjurovski je offline   Reply With Quote