Pa u startu krivo brijes, konzole nemaju veze sa pucacinama, mislim to je prvi xbox isforsirao (halo) i tek u zadnjoj generaciji je to postao svojedobno boom neki kad se ukljucio cod4 koji bez konzola nebi bio niti priblizno popularan kao sto je sad, recimo:
http://www.joystiq.com/2009/03/14/ca...nline-players/, mislim da to dovoljno govori, 11milja preko xbox-a 4-5 milja preko ps-a i sad se ti cudi zasto svi forsiraju prvo konzole, da pare su tu...
Jednostavno, sto se tice zarade ovakvih tipova igara konzole prednjace, pak sa druge strane pc je idealna i jedina platforma sto se tice RTS, RPG igara (osim action rpg-a tipa fallout koji se isto prodaje sve u 16 na konzolama), na konzolama su slab ili nikakav odaziv, a ako se slucajno nade nacin da se progura vjeruj mi zatrpat ce konzole i sa time...
Isam sam vlasnika playstationa i nis mi nefali, znam i fps svremena na vrijeme zaigra nije mi problem, ovisno kako se kome da navikavat meni je trebalo tjedan dva i bez beda se da igrat da uopce ne razmisljam o kontrolama e sad dal sam precizniji nego na misu i tipkovnici to je drugi par rukava tj nisam NITI CE ITKO IKADA BITI BOLJI BRZI PRECIZNIJI NA KONTROLERU i tko tvrdi drugacije je pavijan...
Ali postoji druga strana medalje, ps3\xbox nevazno je jednostavno komfor, dodem doma sa posla umoran zavaljam se na kauc bezicni kontroler u ruke i deri, nema zajebancija sa kojekakvim errorima grafickim postavkama, kojekavim updateovima i ostalim glupostima ono idiot proof, ubacis dvd i deri...
Takoder reci prijatelju neka kupi koju postenu igru umjesto UFC-a

Tipa, Ucharted, Killzone, God Of War 3, Red Dead Redemption, Fight Night 4, Little Big Planet, Metal Gear Solid itd itd...