Citiraj:
Autor zlo_prase
Jel zna netko gdje bi BenQ EW2420 mozda mogao biti dostupan? Na nabavi nema pogodaka, m-computers nema uopce BenQ u ponudi. Tko je uopce uvoznik za BenQ i koga kontaktirati?
|
Evo mene ovo isto zanima. TN nikad vise, htio bih 1920x1200 IPS ali za tu cijenu mi se taj BenQ cini kao odlicna kupnja. VA matrica, staticni kontrast vrlo blizu deklariranih 3000:1, LED osvjetljenje/tanak dizajn. Na Nabavi nitko nema BenQ monitore a kamoli bas jedan od ta dva modela (EW2420 i VW2420). Slao sam mail na benq.hr i nitko mi nista nije odgovorio. Mozda uvoznik za HR ni ne postoji

U svakom slucaju ako tko sazna stogod nek javi.
Od svega ovog ostalog, cini se da mi jedino preostaje HP ZR24w. Dell U2410 puno skuplji a nista bolji, U2711 je super ali ima premale piksele. Kod HP-a me muci to sto gdje sam ga mislio uzet i gdje sam ga mogao prikljucit i pogledat je upravo poskupio a i prije toga mi je bio vec na granici. Druga stvar je sto mi se ne svidja dizajn. Okvir je uzak ali dobrih 5cm u dubinu, deblje od moje velike stare plazme. Nije da je presudno ili nesto ali ne svidja mi se. Jedan 27" Dell za primjer izgleda puno elegantnije.
Ima li ista drugo na pomolu da obavezno nije TN i da se isplati sacekat? LG je najavio te IPS LED modele ali ne zna se ni kada, ni za koliko a i opet, to je samo 23" 1920x1080.