View Single Post
Staro 13.11.2010., 17:17   #107
khm
Banned

Datum registracije: Dec 2006
Daj otvori facebook pa piši svoje memoare.
Ono, napisao si hrpu gluposti i otvaraš po ko zna koji put besmislenu raspravu.

Kao prvo, ti kao 'velika igračina' koji prosipaš neke svoje mudrosti bi se trebao znati izražavati i izbaciti maloumnu riječ 'igrica' iz svog rječnika, ovako imam dojam da post piše balavac s bug.hr.

Citiraj:
Autor Neo-ST Pregled postova
OK, očito je da se to radi zbog novca, ali da li to znači i da postoji realna potražnja za FPS-ovima na konzolama pa ih to tjera da totalno okrenu taktiku sa "prvo PC" na "prvo konzola"? Mene zanima tko to normalan igra FPS-ove na konzolama? Mislim, nakon što znaju kako je to na PC-u? Ili uopće nema potražnje nego ih oni svejedno rade za konzole da taj segment ne odumre?
Koliko glupih pitanja i zaključaka u samo par rečenica.
Nije na tebi da preispituješ tržište i čudiš se što ljudi igraju FPS na konzolama.
Da im se ne isplati izdavati određene igra ne konzolama sigurno to ne bi ni radili, valjda proizvođač/izdavač zna svoj posao.
Ovo boldano ne vjerujem da sam pročitao :facepalm:

Citiraj:
Pretpostavljam da se radi o tržištu lijenih, debelih, glupih Amera koji zalegnu u kauč i daljinski upale TV, Xbox, satelitsku, klimu i vjerovatno robota koji im donese Big Mac ili je tako nešto zaista poželjno i drugdje u svijetu?
Ajd glupa generaliziranja i stereotipe ostavi za sebe.
Ti debeli i lijeni ameri su napravili te 'igrice' koje ti igraš po cijele dane.

Citiraj:
Osobno sam probao gotovo sve konzole i razne igrice ali mi se nikako ne sviđaju. Možda zato jer je zadnja konzola koju sam ja igrao prije 20ak godina (a da nisam došao u napast da je razbijem) Super Nintendo.
Super.

Citiraj:
Nekidan sam na prijateljev nagovor došao kod njega i igrali smo Playstation (2 ili 3, ni ne znam koji je).
Bogami posjeduješ genijalno poznavanje gaming tržišta.

Pišeš hrpu gluposti i besmislica.
Kog zanima jadikovanje nekog ko se ne snalazi na konzolama i zato što to njemu ne odgovara on misli da se određene igre ne bi trebale proizvodit?
Igraj 'igrice' na svom PC-u i uživaj.
khm je offline   Reply With Quote