Citiraj:
Autor Chiron
Gle ja nisam samo govorio o svome iskustvu nego i drugih ljudi, a to što si se ti našao prozvan nije moj problem..
|
Nisi spominjao nikakve druge ljude, a i da jesi, valjalo bi ti ih spomenuti konkretnim hardverom i driverima. To što sam ja osobno imao u bitno skorije vrijeme problema sa recimo hd 3870 u crossfire ne daje mi za pravo da sada pričam da npr. crossfire serije hd6xxx i najnovijih drivera spada u isti koš. Možda i neradi u nekom setupu hardvera i softvera, ali više svježijih osobnih iskustva nemam o tome, pa ne želim dezinformirati ili na temelju nerelevantnog iskustva stvarat stereotipove. Inače, kad smo kod višekartičnih setupa, zanimljiva je pojava da je više sajtova (što nisam primjetio kod recimo predstavljanja gtx480 ili ranije gtx285) odmah pri premijeri navalilo testirati gtx580 u sli setupu. Valjda je to neka nvidijina naputbina, jer praktične primjene sli setupa ove tek tvorničke verzije kartice u nekoj konkretnoj "gamerskoj" funkciji nevidim

I smiješna mi je
ova "revolucionarna" prezentacija vapor chambera... ono, još bi ih mogo
sapphire tužit zbog dezinformacija

Kad sam kod toga, zgodan novi
demo od nvidije, izašao za gtx580tke, ali fino radi sa serijom gtx 4xx...teselacija i physx na djelu.