View Single Post
Staro 13.11.2010., 02:10   #20
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
Uf, MOBis

Toliko puta su spominjani da vise i ne znam jel prosla godina da ne procitam desetak binarnih na racun istih junaka.

Zadnji (barem koji pronalazim) datumski od mene.

Tamo se jednostavno NE ide! Osim, ako nije neko ostvarivanje garancije koje se ne moze preko ducana/izvora gdje si kupio, pa bas moras lavu stavljati glavu u kljun.

Od samog pocetka su bili problematicni i samo bog zna koliko je pismenih prituzbi VIP primio od strane nezadovoljnih korisnika. Kad god je god doslo do neke "izvrsnije" istance, sve bi to bilo baceno pod tepih i idemo jOvo nanovo. I tako od samog pocetka. Doslo je to i do Nokije, samo oni iz nekog razloga, ili zbog malog trziste ne zele se zamarati trazenjem novog partnera (koji dobro prodaje) ili debelo dobivaju ispeglanu realnost. Godisnja inspekcija ionako gleda brojke danas vise nego prituzbe, posebno na relativno malom trzistu.

Kad mi je nesto davno trebalo, drito bi u ruke prijatelju tamo nosio i tako bi radili i svi koje sam slao po preporuci. Kad je otisao, sjecam se jedne godine kad je nesto hitno trebalo nekim ljudima za nekoliko stvari. Da on meni vodju servisa koji je bas bio u tom trenutku na odmoru. I pazi sad koliko je indikativna realnost o kojoj pricam :

Zovem vodju servisa i kazem tko me je preporucio i moze li nekoga od povjerenja tamo dati da ljudi donesu? Jasno, prije toga mu uredno objasnim da nema sanse da ostavljaju nepoznatima i riskiraju "update" (druga baterija/ ili tko zna sto) koji nisu trazili. Kad bi to rekao u nekom stranom servisu, mislim da bi mi takvu bukvicu odrzali da bi se crvenio nakon takve uvrede. No to ovdje nije problem, ovdje nema zgrazanja jer se kuca svoja dobro poznaje kako diše.

Jesu li se popravili po tom pitanju u zadnjih godinu ili vise? Nemam pojma! Ali sumnjam da se mentalitet nezdravih temelja tako lako moze mijenjati. Vjerujem da ima (kao i svugdje) normalnih i postenih pojedinaca, ali tamo ici je nepotreban izlet u veliko gubljenje zivaca. Pisati neku sluzbeniju prituzbu je cisto gubljenje vremena! Svatko upuceniji ce reci da je to gubljenje vremena, jer sadrzaj iste nikad nece doci do ociju i usiju onih koji mogu raditi promjene.
Visage je offline